Als het gaat om pillen die bestaan uit groene thee extract etc dan is dat halal. Allahu a3lam of dat nuttig is.
Als het iets is wat drugs bevat of wat schadelijke gevolgen heeft dan is dat niet toegestaan.
Als het gewoon cafeïne is, groene thee extract, vitamines, etc. dan is dat wel toegestaan.